Motel NATIONAL

templatemo.com

REVELION 2015 550lei/persoana PACHET 3NOPTI CAZARE SI MASA FESTIVA DE REVELION SAU 650lei/persoana PACHET 3NOPTI CAZARE CU MIC DEJUN, CINA SI MASA FESTIVA DE REVELION

Acces

Accesul catre statiunea Sinaia se poate face cu masina (DN 1 sau DN 71) sau cu trenul (1:30 Bucuresti - Sinaia). La o distanta de 125 de km de Bucuresti, 106 km de Aeroportul International Bucuresti-Otopeni si 35 km de Brasov, Sinaia este situata de-a lungul DN 1, beneficiind si de cai ferate de acces.

Despre...

Sinaia, una dintre cele mai frumoase statiuni montane din Romania, se prezinta vizitatorului, cu un bogat trecut cultural si social.

Fosta resedinta a regilor, si purtand un nume sfant, cel al Muntelui Sinai, ce a fost dat pentru prima oara Manastirii omonime de catre Spatarul Mihail Cantacuzino (sec XVII), Sinaia imbina neantrecut frumusetea naturii cu cea a artei arhitecturale. Mai multe...

 

Despre...

 • Sinaia, una dintre cele mai frumoase statiuni montane din Romania, se prezinta vizitatorului, cu un bogat trecut cultural si social.

  Fosta resedinta a regilor, si purtand un nume sfant, cel al Muntelui Sinai, ce a fost dat pentru prima oara Manastirii omonime de catre Spatarul Mihail Cantacuzino (sec XVII), Sinaia imbina neantrecut frumusetea naturii cu cea a artei arhitecturale.

  Statiunea este situata la o altitudine cuprinsa intre 798 si 1055 m, pe versantul sud-estic al Masivului Bucegi, de-a lungul vaii raului Prahova.
  Poalele impadurite ale muntilor Furnica, Zgarbura, Coltii lui Barbes si Culmea Izvorului incadreaza statiunea intr-o frumoasa scena verde.

  La o distanta de 125 de km de Bucuresti, 106 km de Aeroportul International Bucuresti-Otopeni si 35 km de Brasov, Sinaia este situata de-a lungul DN 1, beneficiind si de cai ferate de acces.

  Sinaia este locul vacantelor visate, ce devin realitate.